Cube

In stock

VOLGENDE MODELLEN 2022 WORDEN VERWACHT

                                 UNDER CONSTRUCTION

Of je ’m nu in je vrije tijd gebruikt als toerfiets of naar het werk als alternatief voor de auto, in alle gevallen is de Touring Hybrid Pro nauwelijks te verslaan. Van de stille maar krachtige Bosch performance motor, de volledig geïntegreerde bagagedrager en de stevige achterstandaard tot de spatborden en de verlichting, alles zorgt ervoor dat je dag in dag uit op deze fiets kunt rekenen. Verder vind je op deze fiets nog een comfortabele, luchtgeveerde voorvork, 10 soepel schakelende Shimano Deore versnellingen en betrouwbare hydraulische schijfremmen. Er is zelfs gedacht aan een verende zadelpen. Dan vergeten we nog bijna de 625 Wh sterke geïntegreerde accu. Meer heb je niet nodig voor zorgeloos e-biken.

Prijs / kwaliteit niet te evenaren.

Spijtig genoeg is de touring zo succesvol dat de meeste fietsen al in voorverkoop een nieuwe eigenaar hebben gevonden.

Dus nu al maar beperkt leverbaar.

Als er één fiets is die vrijheid op twee wielen symboliseert, dan is dat wel deze Kathmandu Hybrid Pro.                                         Het totaal nieuwe frame met geïntegreerde 625Wh accu is opgetrokken rondom de nieuwe en ongekend compacte Bosch CX aandrijflijn wat deze fiets nog performanter maakt dan de touring.

Dankzij de volumineuze banden, de verende zadelpen en vooral de verende Suntour voorvork met maar liefst 100mm veerweg, kom je op het vlak van comfort en tractie niets tekort.                                                   

Shimano verzorgt met z’n Deore groep de 10-speed aandrijving en de hydraulische schijfremmen.  Lange spatborden, een degelijke achterstandaard en verlichting rondom maken het plaatje compleet.

Ook van de Kathmandu zijn de meeste fietsen al in voorverkoop verkocht.