Cube

In stock

VOLGENDE MODELLEN 2021 WORDEN VERWACHT

De Town hybrid pro was vorig jaar onze best verkochte fiets.

Wij dachten dat het niet meer mogelijk was, maar toch zijn er dit jaar nog verbeteringen aan deze fiets aangebracht.

Zo vindt u  voor- en achteraan schijfremmen en een kettingspanner houdt de ketting steeds op de gewenste spanning, waardoor slijtage verminderd wordt.

Ondanks deze upgrade is Cube er in geslaagd om de prijs nog iets te laten dalen. Puik werk!

Verkrijgbaar in de kleuren black 'n blue en red 'n red.

Nu al de topper van het jaar.

Een fiets waar je nooit moe op wordt.

Veel luxueuzer ga je geen fiets vinden voor deze prijs.


Kijk even mee:

- luchtgeveerde voorvork die alle oneffenheden glad strijkt.

- Een 500Wh accu voor onbegrensde kilometers.

- Een Bosch derde generatie Performance motor die zonder problemen elke hindernis neemt.

- Onderhoudsvrije Shimano 8-versnellinsnaaf.

- Krachtige hydraulische schijfremmen.

- Nooit meer bang in het donker met de 180 lumen sterke koplamp.

-Verkrijgbaar in de kleuren iridium 'n black en lunar 'n grey.

- En als toetje op de taart € 50 goedkoper dan vorig jaar.

De Town sport is een fiets die overal tot zijn recht komt. Een ritje lags de kustlijn of een hele dag in de Ardennen? Geen probleem voor deze alleskunner.

De Town Sport Hybrid Pro is daarom voorzien een hele vracht nuttige componenten. Zoals een soepel 10-speed derailleursysteem van Shimano. De 65 Nm krachtige middenmotor van Bosch. Een verende voorvork, een dito zadelpen en natuurlijk een paar volumineuze banden die een hoog rijcomfort waarborgen. Krachtige en goed doseerbare schijfremmen brengen deze fiets altijd en overal snel en veilig tot stilstand, zelfs in de regen. Met de stevige achterstandaard, tot slot, laat deze Town Sport Hybrid zich stabiel parkeren, zelfs met volle tassen aan de geïntegreerde bagagedrager.

Zijn prijs meer dan waard.

Of je ’m nu in je vrije tijd gebruikt als toerfiets of naar het werk als alternatief voor de auto, in alle gevallen is de Touring Hybrid Pro nauwelijks te verslaan. Van de stille maar krachtige Bosch performance motor, de volledig geïntegreerde bagagedrager en de stevige achterstandaard tot de spatborden en de verlichting, alles zorgt ervoor dat je dag in dag uit op deze fiets kunt rekenen. Verder vind je op deze fiets nog een comfortabele, luchtgeveerde voorvork, 10 soepel schakelende Shimano Deore versnellingen en betrouwbare hydraulische schijfremmen. Er is zelfs gedacht aan een verende zadelpen. Dan vergeten we nog bijna de 625 Wh sterke geïntegreerde accu. Meer heb je niet nodig voor zorgeloos e-biken.

Prijs / kwaliteit niet te evenaren.

Spijtig genoeg is de touring zo succesvol dat de meeste fietsen al in voorverkoop een nieuwe eigenaar hebben gevonden.

Dus nu al maar beperkt leverbaar.

Als er één fiets is die vrijheid op twee wielen symboliseert, dan is dat wel deze Kathmandu Hybrid Pro.                                         Het totaal nieuwe frame met geïntegreerde 625Wh accu is opgetrokken rondom de nieuwe en ongekend compacte Bosch CX aandrijflijn wat deze fiets nog performanter maakt dan de touring.

Dankzij de volumineuze banden, de verende zadelpen en vooral de verende Suntour voorvork met maar liefst 100mm veerweg, kom je op het vlak van comfort en tractie niets tekort.                                                   

Shimano verzorgt met z’n Deore groep de 10-speed aandrijving en de hydraulische schijfremmen.  Lange spatborden, een degelijke achterstandaard en verlichting rondom maken het plaatje compleet.

Ook van de Kathmandu zijn de meeste fietsen al in voorverkoop verkocht.